СК «Експрес Страхування» впевнено входить в ТОП-10 компаній з КАСКО

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, підтвердила свою позицію в ТОП-10 страхових компаній України з КАСКО, яку утримує понад 6 років поспіль.

Про це свідчать результати рейтингу Insurance TOP профільного видання Forinsurer про підсумки роботи страхових компаній України за перше півріччя 2023 року.

Страхові платежі Компанії з КАСКО в січні-червні 2023 року склали 281,5 млн грн та зросли у порівнянні з першим півріччям 2022 року на 76,1% або на 40,9% у доларовому еквіваленті, а порівняно з аналогічним показником 2021 р. скоротились на 20,8% у доларах.

Виплати з КАСКО збільшились на +40 млн грн (або на 16,3% у доларовому еквіваленті) та склали 129,6 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом 2021 р. виплати збільшились у доларовому еквіваленті на 0,2% та на 34,8% у гривні.

Важливо відзначити, що зростання продажів безумовно супроводжується стабільними виплатами – тому за показником «рівень виплат» Компанія також увійшла в ТОП-10, посівши дев’яте місце.

«Рейтинги потрібні не тільки страховикам, які ставлять перед собою амбітні цілі по долі на ринку та пізнаваності. Рейтинги – це про інструмент, яким слід користуватись Клієнту при виборі страхової компанії. Однак, статистика це лише частина оцінки діяльності страхової компанії. Головний критерій для нас – кількість клієнтів, які радять нашу СК своїм знайомим, адже завойовувати довіру та прихильність клієнта у висококонкурентному середовищі – наша основна робота», – зауважила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Зауважимо, що за даними Національного банку України, кількість страхових компаній, які працюють на ринку ризикового страхування станом на 30.06.23 становить 103 СК.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі