СК "Експрес Страхування" вкотре підтвердила високий рівень роботи на ринку обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності

СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, вкотре отримала найвищі оцінки по кожному з трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Світлофор».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 2-го кварталу 2021 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих. При цьому за цей період СК «Експрес Страхування» збільшила кількість врегульованих вимог за договорами ОСЦПВ на 42,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та виплатила клієнтам більш ніж 5 млн грн страхових відшкодувань, що перевищило торішні показники на 44,1%.

Важливо, що найвищі оцінки Компанія отримує вже більше 2 років поспіль – це підтверджує системну роботу на ринку ОСЦПВ, високу якість та швидкість процесів врегулювання.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній - членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь і можливість ризику, при укладанні договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ в тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий - хорошу оцінку, а червоний - незадовільно. За таку систему відображення рейтинг і отримав свою назву.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов'язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 43 страхові компанії України. Нагадаємо, що з початку 2021 року МТСБУ відкликало ліцензії 5-ти страховиків.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 1 півріччя 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 36,6%, до 294,7 млн грн, а активи – на 31,2%, до 494,7 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 80%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.06.21 становив 168,9 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками 1 півріччя 2021 року збільшився на 67,9% і склав 109,5 млн грн, страхові премії – на 55,8%, до 296,5 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі

16-04-2024

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість авто...

Читати далі