СК «Експрес Страхування» стабільно здобуває найвищі оцінки в рейтингу МТСБУ з автоцивілки

СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, вкотре здобула найвищі оцінки за кожним із трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Світлофор».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 3-го кварталу 2021 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих.

У липні-вересні 2021 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам понад 5,7 млн грн страхових відшкодувань за договорами ОСЦПВ, що перевищило торішні показники на чверть та збільшила кількість укладених договорів на 33%.

З початку 2021 року виплати Кампанії за договорами ОСЦВП зросли на 20,3% та перевищили 15,7 млн грн, а кількість укладених договорів збільшилась на 30%, до 25,9 тис. Водночас 66% наявних клієнтів «Експрес Страхування» продовжили свої договори ОСЦПВ на наступний період.

Важливо, що найвищі оцінки Компанія здобуває вже більш ніж 2 роки поспіль – це підтверджує системну роботу на ринку ОСЦПВ, високу якість та швидкість процесів врегулювання.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній – членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь та можливість ризику, під час укладання договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ у тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий - хорошу оцінку, а червоний - незадовільно. За таку систему відображення рейтинг і здобув свою назву.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об'єднанням страховиків, які здійснюють обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов'язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 42 страхові компанії України.

Нагадаємо, що з початку 2021 року МТСБУ відкликало ліцензії 6-ти українських страховиків.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 9 місяців 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 48,1%, до 335,9 млн грн, а активи – на 20,8%, до 490,2 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 90%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.09.21 становив 124,3 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками січня-вересня 2021 року збільшився на 68,8% і склав 179,8 млн грн, страхові премії – на 59,9%, до 489,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 6 місяців 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 5 місце за обсягом страхових премій із КАСКО.

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Партнерські відносини з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дають змогу «Експрес Страхуванню» забезпечувати своїх клієнтів додатковим сервісом, який гарантує виконання термінів відновлення автомобіля за незмінної якості ремонту в дилерських центрах. Саме тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а компанія займає високі позиції в рейтингах. Оформлення подій із КАСКО та ОСЦПВ здебільшого відбувається за принципом «єдиного вікна» – у сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.

Поділитися у соцмережах

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі

16-04-2024

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість авто...

Читати далі