СК «Експрес Страхування» змінила юридичну адресу

Шановні клієнти та партнери, повідомляємо Вас, що СК «Експрес Страхування», яка входить до складу Корпорації УкрАВТО, змінила юридичну адресу.

З 26 листопада 2021 року юридична та фактична адреса компанії — 04073, місто Київ, пр. Бандери Степана, будинок 22.

Зауважимо, що клієнти СК «Експрес Страхування», як і раніше користуватимуться принципом «Єдиного вікна» — у сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.

«Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Партнерські відносини з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дають змогу Компанії забезпечувати своїх клієнтів додатковим сервісом, який гарантує виконання термінів відновлення автомобіля за незмінної якості ремонту в дилерських центрах. Саме тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а Компанія займає високі позиції в рейтингах.

Про компанію
ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 9 місяців 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 48,1%, до 335,9 млн грн, а активи – на 20,8%, до 490,2 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 90%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.09.21 становив 124,3 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками січня-вересня 2021 року збільшився на 68,8% і склав 179,8 млн грн, страхові премії – на 59,9%, до 489,9 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 6 місяців 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 5 місце за обсягом страхових премій із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

28-03-2024

СК «Експрес Страхування» здобула найвищу оцінку МТСБУ з ОСЦПВ

СК "Експрес Страхування", що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, здобула найвищу оцінку діяльності з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ за під...

Читати далі

26-03-2024

Вантажівки та автобуси: "довгомірна небезпека" на дорозі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, можуть розраховувати на нашу підтримку завжди – навіть коли потрапляють...

Читати далі

21-03-2024

Втричі більше нових клієнтів: СК «Експрес Страхування» знову стала лідером із залучення клієнтів з ОСЦПВ

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року зросла...

Читати далі