СК «Експрес Страхування» підтвердила свою позицію в ТОП-5 на ринку КАСКО

СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, за підсумками 9 місяців 2021 року зміцнила свої позиції в ТОП-5 з КАСКО в рейтингу спеціалізованого страхового журналу Insurance TOP.

Це стало можливим завдяки унікальному страховому сервісу, який не закінчується виплатою страхового відшкодування клієнту, а формує цикл послуг, які мають на меті забезпечити першочерговий та оперативний ремонт застрахованого автомобіля на базі офіційних СТО дилерів на всій території Україні.

Важливо зазначити стабільне зростання кількості застрахованих клієнтів. Так, за 9 місяців 2021 року Компанія оформила на 58,9% більше договорів страхування, ніж за аналогічний період минулого року. Один із показників лояльності клієнтів — рівень пролонгації чинних контрактів. У січні-вересні 2021 року 77% клієнтів продовжили свої договори на новий період, за аналогічний період минулого року цей показник був 69,2%.

«Довіра клієнтів є основою роботи будь-якої компанії й мені дуже приємно, що наші кклієнти не лише довірять нам, а й рекомендують іншим автовласникам. Найбільший приріст клієнтів серед лідерів рейтингу — тому доказ. Це вкотре підтверджує правильність обраної нами стратегії — надання клієнтам унікального сервісу, який сьогодні не може запропонувати жодна інша страхова компанія, яка працює на ринку автострахування», — зауважила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

За підсумками січня-вересня 2021 року СК зібрала 438,2 млн грн страхових премій з КАСКО, що на 64,3% перевищує показник аналогічного періоду минулого року. Водночас частка КАСКО в портфелі «Експрес Страхування» зросла на 2,5% і досягла 89,5%.

Про компанію

СК «Експрес Страхування» засновано у 2008 році лідером українського автомобільного ринку – Корпорацією "УкрАВТО".

«Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: з моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Партнерські відносини з офіційними СТО та спільні ІТ-рішення дозволяють Компанії забезпечувати своїх клієнтів додатковим сервісом, що гарантує виконання термінів відновлення автомобіля за високої якості ремонту в дилерських центрах. Тому кількість задоволених клієнтів щороку зростає, а Компанія займає найвищі позиції в рейтингах.

Оформлення більшості подій із КАСКО та ОСЦПВ відбувається за принципом «єдиного вікна» – у сервісному центрі автодилера, без необхідності візиту в офіс СК.

Компанія входить до найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів. СК «Експрес Страхування» протягом 6 років незмінно входить до ТОП-10 рейтингу Insurance TOP за преміями КАСКО, а за 6 місяців 2021 року вперше за 13 років своєї роботи піднялася на 5-й рядок цього рейтингу.

express-insurance.com.ua

Поділитися у соцмережах

28-03-2024

СК «Експрес Страхування» здобула найвищу оцінку МТСБУ з ОСЦПВ

СК "Експрес Страхування", що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, здобула найвищу оцінку діяльності з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ за під...

Читати далі

26-03-2024

Вантажівки та автобуси: "довгомірна небезпека" на дорозі

Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, можуть розраховувати на нашу підтримку завжди – навіть коли потрапляють...

Читати далі

21-03-2024

Втричі більше нових клієнтів: СК «Експрес Страхування» знову стала лідером із залучення клієнтів з ОСЦПВ

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року зросла...

Читати далі