СК «Експрес Страхування» створила додаткову лінію підтримки для клієнтів

Війна в Україні йде на всіх фронтах. Жоден український бізнес наразі не застрахований від наслідків цієї війни. Саме тому, СК «Експрес Страхування», яке входить до складу Корпорації «УкрАВТО», створило додаткову лінію підтримки для своїх клієнтів.

«Для нас дуже важливо залишатися з Вами на зв’язку у будь-якій ситуації, особливо зараз, у період війни. Тому для Вашої зручності ми створили для Вас додаткову лінію підтримки, яка працюватиме паралельно з основною», - підкреслила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

У понеділок ворог здійснив на IT-інфраструктуру Укртелекому потужну кібератаку, яка вивела з ладу роботу інтернету для понад 70% користувачів. Як зауважили в компанії, задля збереження мережевої інфраструктури та продовження надання сервісів ЗСУ, іншим військовим формуванням та користувачам критичної інфраструктури Укртелеком вимушений був тимчасово обмежити надання послуг для більшості приватних користувачів та бізнес-клієнтів.

Для мінімізації наслідків дій завойовників для клієнтів компанії СК «Експрес Страхування» оперативно створила додаткову лінію підтримки, яка працюватиме паралельно з основною – крім 0 800 502 300 тепер можна телефонувати й на номер 073 073 88 17.

Тепер клієнти Компанії можуть дзвонити на обидва номери й обирати найзручніший для себе контакт для отримання необхідної їм інформації. Номер додаткового телефону також є багатоканальним і працюватиме в тому ж режимі 24/7.

Бережіть себе та своїх близьких!

Все буде Україна!

Поділитися у соцмережах

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі

16-04-2024

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість авто...

Читати далі

12-04-2024

"У 2024 році ми продовжимо формувати моду на відповідального українського страховика", - Тетяна Щучьєва

Про нові тренди на страховому ринку під час війни, особливості страхування воєнних ризиків, тенденції на ринку КАСКО та унікальні підходи до органі...

Читати далі