СК «Експрес Страхування» дарує 2 сертифікати по 3 тис. грн на купівлю договору КАСКО

СК «Експрес Страхування», яка входить до складу Корпорації УкрАВТО, цього вікенду розіграє* 2 сертифікати по 3 000 грн на отримання знижки** на оплату договору страхування КАСКО під час проведення заходу Odessa Drive Fest в Одесі.

Цієї суботи та неділі СК «Експрес Страхування» розіграє* 2 сертифікати по 3 000 грн, серед учасників тест-драйвів автомобілів брендів Chery та Jetour в Одесі, який організовує автосервісне підприємство «Одеса-АВТО» (Корпорація УкрАВТО). Розіграш відбудеться під час масштабного фестивалю нових автомобілів Odessa Drive Fest, що проходитиме 4 та 5 вересня цього року на площі Одеського академічного театру музичної комедії імені М. Водяного (вулиця Пантелеймонівська, 3).

Гості матимуть нагоду познайомитись із модельним рядом Chery: автомобілями Tiggo 2, Tiggo 7, Tiggo 7 PRO, Tiggo 8 та автомобілем Jetour.

Відвідувачі, які відвідають захід у суботу, 4 вересня, або у неділю, 5 вересня, зареєструються та проведуть тест-драйв автомобілів Chery або Jetour, автоматично беруть участь у розіграшах* сертифікатів від СК «Експрес Страхування». Власники сертифікатів визначатимуться наприкінці кожного дня проведення заходу шляхом випадкового вибору індивідуального номера одного з учасників Акції.

Сертифікати, які будуть вручені переможцям розіграшу, можуть бути використані в період з 05.09.2021 р. по 06.09.2022 р. та з 06.09.21 р. по 07.09.21 для отримання знижки** на оплату договору страхування КАСКО за програмами страхування «Комфорт» або «Преміум» (на вибір пред’явника сертифікату) від СК «Експрес Страхування».

З офіційними умовами акції можна ознайомитися тут

*Згідно з офіційними умовами Акції «Сертифікат від ТДВ «Експрес Страхування» на суму 3 000 грн».
**Під знижкою розуміється сума в 3 000,00 грн, на яку зменшується страховий платіж, визначений шляхом множення базового страхового тарифу на коригуючи коефіцієнти згідно з обраною страхувальником Програмою страхування.


Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 1 півріччя 2021 року страхові резерви «Експрес Страхування» збільшилися на 36,6%, до 294,7 млн грн, а активи – на 31,2%, до 494,7 млн грн. У тому числі високоліквідні активи склали 80%. Фактичний запас платоспроможності станом на 30.06.21 становив 168,9 млн грн. Обсяг відшкодування клієнтам за підсумками 1 півріччя 2021 року збільшився на 67,9% і склав 109,5 млн грн, страхові премії – на 55,8%, до 296,5 млн грн.

Згідно з рейтингом «Insurance TOP» за підсумками 1 кварталу 2021 року ТДВ «Експрес Страхування» посідає 7 місце за обсягом страхових премій та виплат із КАСКО.

Поділитися у соцмережах

24-04-2024

Що таке франшиза і як вона використовується в різних видах автострахування: ОСЦПВ та КАСКО

Про те, які є різновиди франшизи, навіщо вона потрібна, який її розмір є оптимальним з огляду на вартість полісу і які зобов'язання бере на себе ав...

Читати далі

23-04-2024

Стабільність ключових показників СК «Експрес Страхування» підтверджена рейтингом Insurance TOP за результатами 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, демонструє стабільність ключових показників фінансової стійкості: активів компан...

Читати далі

18-04-2024

Тетяна Щучьєва: «У світі диджиталізації наявність людського сервісу і спілкування цінується на «вагу золота»

Про розвиток компанії, збільшення клієнтської бази, систему врегулювання збитків, силу бренду та роботу команди з клієнтом під час війни в ексклюзи...

Читати далі